Kissan kuivaruoat

Hyvinvointia viiksenkärjestä hännänpäähän – kaikkiin elämän vaiheisiin!

Purenatural-täysravinnot on suunniteltu vastaamaan kissojen tarpeisiin pennusta aikuiseen ja senioriin. Yksilöllisesti räätälöity koostumus huolehtii siitä, että kissasi saa ikäänsä ja elimistönsä erityistarpeisiin parhaiten sopivaa ravintoa:

  • Pennuille runsaasti hyvin sulavia, erityisen ravitsevia ainesosia, joista edellytykset tasapainoiselle kasvulle
  • Aikuiselle kissalle koko kehon elinvoimaa ja turkin kiiltoa tukevia aineksia, tarkimpiakin kulinaristeja puhutteleva maku
  • Steriloiduille ja seniorikissoille ylipainoa ehkäiseviä, lihasmassaa säilyttäviä raaka-aineita ja virtsateiden terveyttä tukevia kasviyhdisteitä – herkullisuudesta tinkimättä!

Hellävaraista huolenpitoa

Runsaasti ainutlaatuisia ja hyvin sulavia eläinproteiineja, possua ja villisikaa, sisältävä Purenatural Sensitive -täysravinto on suunniteltu myös yliherkkyyksistä kärsivien kissojen tarpeisiin. Kun yliherkkyysoireet, kuten kutina, toistuvat tulehdukset ja vatsavaivat kiusaavat lemmikkiä, katse kannattaakin suunnata ruokavalioon. Avain herkän kissan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ravinto, josta oireiden aiheuttajat on karsittu. Purenatural Sensitive -täysravinnosta ei löydy kalaa tai muita yleisiä yliherkkyyksien aiheuttajia, ja kaikki raaka-aineet on valittu poikkeuksellisen tarkalla silmällä – mausta tinkimättä.

Viljatonta luonnollisuutta

Purenatural Grain Free on pelkistetty, puhdas erikoistäysravinto niille kissoille ja kissanpennuille, joiden ruokavaliossa halutaan välttää viljoja. Sarjan täysravinnoissa eläinproteiinit on valittu huolella huomioiden niiden erinomainen sulavuus – makua unohtamatta. Viljat puolestaan on korvattu hyvin siedetyillä, kasvispohjaisilla hiilihydraattien lähteillä: runsaasti B-vitamiinia sisältävällä bataatilla, perunalla ja herneillä, jotka varmistavat myös energian hitaamman imeytymisen.

Kaikille Purenatural-täysravinnoille yhteistä on aitous, luonnollisuus ja ravitsemuksellinen tasapainoisuus. Kun ruokavalio on kunnossa, on kissa elinvoimainen ja iloinen!

Adult Large – Chicken

Adult Large – Chicken

Adult – Duck

Adult – Duck

Kitten – Duck

Kitten – Duck

Sterilised – Chicken

Sterilised – Chicken

Sterilised – Turkey

Sterilised – Turkey

Sensitive - Pork&Wild Boar

Sensitive - Pork&Wild Boar

Grain Free Kitten - Chicken

Grain Free Kitten - Chicken

Grain Free Adult - Turkey

Grain Free Adult - Turkey

Grain Free Adult - Salmon

Grain Free Adult - Salmon