Koiran kuivaruoat

Hyvinvointia ensimmäisistä askelista kultaisiin vuosiin

Purenatural-perusvalikoiman täysravinnot on suunniteltu vastaamaan erikokoisten koirien tarpeisiin pennusta senioriin. Yksilöllisesti räätälöity koostumus huolehtii siitä, että lemmikkisi saa elämänvaiheeseensa parhaiten sopivaa ravintoa, oli ystäväsi sitten riehakas pienokainen tai rauhallisemmasta rytmistä nauttiva hopeakuono. Sarjan ruoat on viimeistelty muokkaamalla nappulakoot eri kokoryhmille sopiviksi.

Kaikille täysravinnoillemme ovat yhteisiä Purenaturalin periaatteisiin kuuluvat puhtaus, luonnollisuus ja ravitsemuksellinen tasapainoisuus. Kun ruokavalio on kunnossa, on koirasi elinvoimainen ja iloinen!

Erilaisiin energiantarpeisiin

Leppoisaa elämää sohvan lämmössä viettävä koira tarvitsee erilaista ravintoa kuin jatkuvasti liikkeessä oleva vauhtihirmu tai työn raskaan raataja. Jos lemmikin vyötärö on päässyt katoamaan, auttaa kevyempi Purenatural Light solakan olemuksen metsästyksessä ja ylläpidossa. Puuhakkaan harrastekoiran kohdalla haaste voi olla päinvastainen: mikään määrä ruokaa ei ehkä vaikuta riittävän normaalin painon ylläpitoon. Avuksi kannattaa kokeilla Purenatural Active -täysravintoa. Se sisältää lihaisaa energiaa, joka mahdollistaa runsaasti liikkuvan koiran voimakkaiden lihasten ylläpidon ja kehittymisen. Kantavan tai imettävän nartun sekä pienten, vasta vieroittuvien pentujen tarpeisiin on suunniteltu hellävarainen ja ravitseva Purenatural Breeder.

Huolenpitoa herkälle lemmikille

Yliherkkyysoireilla on monet kasvot: ne voivat ilmetä kutinana, toistuvina tulehduksina ja vatsavaivoina. Avain herkän koiran hyvinvointiin on ruokavalio, josta oireiden aiheuttajat on poistettu. Mikään Purenatural-täysravinnoista ei sisällä vehnää, soijaa tai maitotuotteita. Toisinaan tarvitaan vielä tätäkin yksityiskohtaisempaa karsintaa, jotta lemmikin terveys kukoistaisi parhaalla mahdollisella tavalla. Purenatural Sensitive -sarjan raaka-aineet on valittu poikkeuksellisen tarkalla seulalla, jotta ne sopisivat myös kaikkein herkimmille koirille. Voit valita joko lohi- ja taimenpohjaisen tai ruoansulatusta hellivän ankka-kala-vaihtoehdon. Yhteistä molemmille on hyvä sulavuus ja runsas hyvien omega-3-rasvahappojen määrä.

Viljaton vaihtoehto

Purenatural Grain Free on pelkistetty, puhdas erikoistäysravinto niille koirille, joiden ravinnossa halutaan välttää viljoja. Jokaisessa Purenatural Grain Free -ruoassa on käytetty vain yhtä lihaproteiinin lähdettä, jotta myös yliherkkyyksistä kärsivät koirat voisivat nauttia makuelämyksestä hyvillä mielin. Yhden eläinproteiinilähteen ravintorikas, tehokkaasti imeytyvä koostumus hellii lemmikkisi vatsaa ja pitää turkin kiiltävänä. Korkea lihapitoisuus (50 %) tekee täysravinnosta erityisen maittavaa ja tehokkaasti sulavaa. Viljojen sijaan Purenatural Grain Free -tuotteiden hiilihydraattilähteenä ovat hyvin siedetyt bataatit, herneet ja perunat.

Active – Chicken

Active – Chicken

Breeder – Chicken

Breeder – Chicken

Adult Large – Chicken

Adult Large – Chicken

Puppy Large – Chicken

Puppy Large – Chicken

Puppy – Chicken

Puppy – Chicken

Light – Turkey

Light – Turkey

Sensitive – Duck

Sensitive – Duck

Sensitive – Salmon & Trout

Sensitive – Salmon & Trout

Senior – Venison, Lamb & Duck

Senior – Venison, Lamb & Duck

Grain Free - Pork

Grain Free - Pork

Adult Mini – Chicken

Adult Mini – Chicken

Grain free - Lamb

Grain free - Lamb

Grain free - Salmon & Trout

Grain free - Salmon & Trout

Grain free - Turkey

Grain free - Turkey

Adult Medium – Chicken

Adult Medium – Chicken