Koiran omistajien kokemuksia

Tuoksu miellytti ja muuten nirso koira söi mielellään. Joinain päivinä jopa ODOTTI RUOKAA. Söi useasti kupin tyhjäksi, eli selvästikin piti ruuasta.

*

Karva kiiltää entistä enemmän ja vaikuttaa kasvavan paremmin.

*

Koiran vireystaso on kasvanut. Toivotut 2 lisäkiloa tullut oikeisiin paikkoihin, vaikkei liikuntaa ole muutettu. Liikakiloja ei ole tullut. Allergiaoireet vähentyneet huomattavasti!

*

Karva on ehkä kasvanut enemmän kuin ennen? Kakka on kiinteää eikä ripulia. Liikkuvuus edelleenkin rodulle ominaisesti energistä. Maistuvuus on tällä ruoalla tosi hyvä! Mitä tehdään kun testierä loppuu, apua???

*

Jätökset eivät haise enää niin pahalle ja tulevat säännöllisesti ja pienikokoisina. Turkki on pehmentynyt ja kiiltää, ei tunnu rasvaiselta vaan oikein pehmeältä. Oikein tyytyväisiä olemme!

*

Maistuvuus tosi hyvä: vanhempi koiramme, joka syö eri ruokaa, on joitain kertoja yrittänyt varkaisiin Purenaturalia syövän koiran ruokakupille!

*

Kommentteja Purenatural Grain Free -täysravintoa testanneilta asiakkailtamme:

*

Olen ollut todella iloinen ja positiivisesti yllättynyt tästä ruoasta ja sen tuomista hyvistä puolista! Liikumme paljon ja siksi ruoan hyvä sisältö on todella tärkeä. Ruoka näyttää maittavan, ja koira voi todella hyvin.

*

Olen erittäin tyytyväinen kun päästiin tähän testiin osallistumaan. Mahtava huomata kuinka ruuan laadulla on niin suuri vaikutus koiraan!

*

Hauskinta on se että testiruoka maistu varsin hyvin myös perheemme kissalle. Ehkä se johtuu korkeasta lihan osuudesta tuotteessa.

*

Erittäin laadukkaan tuntuinen, hyväntuoksuinen, sopivan rasvainen ja tuoreen oloinen kuivamuona. Maistui koiralle erinomaisesti.

*

Koirani muuttui energisemmäksi uuden ruoan myötä.

*