Kissan omistajien kokemuksia

Minulla on 6-vuotias maatiaiskissa, jolla on jo useamman vuoden ollut ongelmana ylenpalttinen mahakarvojen nuoleminen. Kissalta on tutkittu eläinlääkärillä useaan kertaan kaikki mahdollinen, mutta mitään vikaa ei ole löytynyt. Olinkin siis pistänyt oireet stressin piikkiin. Ostin joku aika sitten kokeiluun laadukkaan oloista Purenatural Cat Adult Duck -kissanruokaa, ja koska ruoka olikin kissani mielestä erittäin maistuvaa, päädyin ostamaan samaa laatua vielä lisää. Pari kuukautta Purenaturalia syötettyäni katselin eräs päivä kissaani ja tajusin, että karvattomista alueista ei enää ollut tietoakaan! Mikään muu ei ollut muuttunut paitsi ruoka. Olemme tätä ennen kokeilleet monia eri kissanruokia, mutta mikään ei ole vaikuttanut näin, joten en uskonut syyn olevan ruokinnassa. Purenatural on ilmeisesti juuri niin luonnollista kuin lupaakin. Sanomattakin selvää, että meillä ei enää muuhun vaihdeta!

*

Kissani on suhtautunut aina ruokaan välinpitämättömästi. Nyt ruoka maistuu ja kissa repi jopa säkin rikki kun nälkä yllätti.

*
Aikaisemmin on ollut haasteellista saada pennut syömään kuivaruokaa, nyt opettelu oli helppoa!

*
Erityiskiitos että pennuille on ankkaversio!

*
Myyjä kehotti varovasti totuttamaan kissaa uuteen ruokaan. Se ei kuitenkaan onnistunut, kun kissani ei suostu enää syömään vanhaa ruokaa.

*
Hyvin on uusi Purenatural maistunut. Kissani jopa tappelevat siitä ruokakupilla.

*
Huippu maistuva ruoka, kiitos!

*
Kiitokset maistuvasta uutuudesta. Suurkissaperheen omistajana iloitsen siitä, että hajuhaitat ovat selkeästi pienentyneet!

*
Seniorissa ihanan pieni nappula, saa mummu-kissakin syötyä hyvin.

*
Ulkoileva kissani saapuu aina iltaisin kotiin, kun herkku ateria odottaa.

*
Mieletöntä, ensimmäistä kertaa kuivaruoka, joka kelpaa meidän JOKAISELLE kissalle.

*
Kissani tykkäävät todella paljon uudesta Purenatural ruuasta. Ja omaan nenäänkin se tuoksuu raikkaalta. Onneksi otin testiin, kun myyjä niin vakuuttavasti suositteli.

*
Ruoka näyttää maittavan, siihen tahtiin ruoka häviää kupista. Ensi kerralla taidan ostaa ison säkin, loistavaa kun sellainen on valikoimissa.

*
Jee, aktivointi pallo toimii sittenkin, kun on tarpeeksi maittava ruoka sisällä.

*
Hyvin maistuu ja jätösten määrä on pienentynyt!