FAQ – useimmin kysyttyjä kysymyksiä Purenaturalista

Missä maassa Purenatural on valmistettu?

Ruoka valmistetaan Iso-Britanniassa. Valmistusprosessi noudattelee tarkkoja, eurooppalaisia laatuvaatimuksia. Koko ruoan tuotantoa valvotaan tarkasti: raaka-aineet ovat jäljitettävissä sekä jokainen tuotantoerä tuotannossa huolellisesti valvottu.

Mistä Purenaturalia saa?

Suomessa Purenaturalia myydään kaikissa Musti ja Mirri -myymälöissä.

Onko Purenatural valmistettu vastuullisesti?

Kyllä, Musti ja Mirri yrityksenä on allekirjoittanut ensimmäisenä lemmikkialan yrityksenä maailmassa YK:n Global Compact -vastuullisuusaloitteen, johon myös Purenaturalin tuotanto- ja toimitusketju sitoutuvat.

Sisältääkö Purenatural geenimuunneltuja valmistusaineita?

Ei. Tuotteemme eivät sisällä geenimuunneltuja valmistusaineita (GMO).

Sisältääkö Purenaturalin valmistuksessa käytetty liha kasvuhormoneja?

Ei sisällä.

Miksi Purenatural sisältää viljoja (kauraa ja ohraa)?

Kaura ja ohra sisältävät hitaasti liukenevaa energiaa ja pitävät verensokerin siksi tasaisena. Ne myös sisältävät suolistoflooran hyvinvoinnille tärkeitä kuituja ja ylläpitävät kylläisyydentunnetta.

Mitä vitamiineja koiralle pitää Purenaturalin kanssa syöttää?

Purenatural sisältää tasapainoisessa suhteessa kaiken lemmikkisi tarvitseman. Et tarvitse ravintolisiä! Kun valitset ruoan koiran elämänvaihetta ja energiantarvetta vastaavaksi, varmistat, että ystäväsi voi hyvin ja saa itselleen parhaat mahdolliset rakennusaineet kasvuun ja lihasten ylläpitoon.

Onko Purenatural hypoallergeeninen koiranruoka?

On. Purenatural ei sisällä yleisimmin allergioita aiheuttavia ainesosia, kuten vehnää, soijaa, porsasta tai maitotuotteita.

Mitä ovat liha- ja eläinperäiset johdannaiset? Sisältääkö Purenatural niitä?

Liha- ja eläinperäiset johdannaiset ovat yleisesti käytetty ainesosaryhmä lemmikkien ruoissa. Ne koostuvat vaihtelevasti eri eläimistä saatavista sivutuotteista ja ovat halvempia kuin yksittäiset lihan lähteet. Purenaturalin valmistuksessa käytetään vain nimettyjä, puhtaita lihan lähteitä.

Mitä ovat kasviainesosat ja miksi Purenatural sisältää niitä?

Kasviainesosa on kasvi tai kasvin osa, jota arvostetaan sen lääkinnällisten ja terapeuttisten ominaisuuksien johdosta. Purenaturaliin kasviainesosia on lisätty, koska uskomme niiden tukevan koiran hyvinvointia.